Business Development Group

De Business Development Group (BDG), bestaande uit BDG Retail & Dienstverlening en BDG Publiek & Zorg is opgericht door Mike Moolenbel en Rik Stumpel en toegewijd aan het verbeteren van prestaties. De BDG formuleert haar “why” als volgt:

“Alles wat je wilt, kun je bereiken. Sterker nog, je kunt er de beste in worden. Dat begint met voortdurend kijken hoe iets beter kan.  Uitproberen, risico nemen. Tot het beste resultaat op tafel ligt. En zelfs dan kan het nog beter.
Zo werken wij. Wij willen alleen het beste. Voor u. Want als u wint, winnen wij.

Winnen kan alleen met toewijding. Aan je vak, aan je onderneming, aan je talent, aan je klant. Winnen kan alleen als iedereen op de juiste plek zit. Als doelstellingen helder zijn. En er duidelijke afspraken gemaakt zijn over de weg daar naartoe. Als adviseur of coach werken wij met dezelfde toewijding. Alsof wij onderdeel zijn van uw organisatie. Tot alles draait en wij niet meer nodig zijn, omdat u en uw team de beste zijn.

We think you’re the best”

Lees hier meer over de Business Development Group

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *